fbpx

Čistom prirodom protiv prehlade i gripa!

Obična prehlada je veoma rasprostranjena bolest, pa se smatra da je svaki čovek preboli dva do četiri puta godišnje, deca i mladji češće nego stariji. Budući da im je inkubacija kratka i da su veoma infektivne, akutne respiratorne bolesti se šire eksplozivno, brže nego ijedna druga zarazna bolest. Brzini širenja virusnih infekcija posebno pogoduju visoke temperature vazduha u mesecima kada se one ne očekuju. Iz tog razloga se u narednom periodu očekuje povećanje broja obolelih. Preduzmite sve neophodne mere kako biste nadmudrili grip i ostali zdravi.

Kijavica, kašalj, umor i blago povišena temperatura karakterišu prehladu koja se u nekim slučajevima može komplikovati upalom srednjeg uha, krajnika, sinusa, limfnih čvorova, grkljana, bronhija i pluća. Kada je virus gripa u pitanju, on može dati nešto težu kliničku sliku, može dospeti u krv i putem krvi u različite organe, npr. u srčani mišić, mozak i neke druge organe. Kako ni za običnu prehladu, ali ni za grip ne postoji specifično lečenje, najznačajnije je raditi na polju prevencije nastanka ovih oboljenja, a ukoliko do oboljenja ipak dođe, najznačajnije je sprečiti mogući nastanak bakterijskih superinfekcija.

Dobar imunitet je osnova dobrog zdravlja. Obzirom da ni za običnu prehladu ni za grip ne postoji specifično lečenje, najznačajnije je raditi na polju prevencije nastanka ovih oboljenja, a ukoliko do oboljenja ipak dođe, najznačajnije je sprečiti mogući nastanak bakterijskih superinfekcija. U podsticanju otpornosti organizma prema infekciji, prehladi i gripu od suštinske važnosti je primena dijetetskog suplementa za jačanje imuniteta TODoXIN br. 1, u obliku kaše, sirupa i kapsula. Aktivan uticaj TODoXIN-a br.1 ogleda se u regeneraciji i revitalizaciji imunokompetentnih ćelija koje su glavni nosioci odbrambenih funkcija organizma.

Potpuno prirodni, bez ikakvih dodataka, boja ili konzervansa, na bazi odabranih lekovitih biljaka i meda, pogodni su za primenu i u najmlađem uzrastu. Posebno se radujemo kada nam se obrate roditelji i oduševljeno kažu da njihova deca, zahvaljujući kontinuiranoj primeni TODoXIN sirupa tokom 6 nedelja, ostaju zdrava čak i kada su sva druga deca u kolektivu bolesna.Višedecenijska tradicija i iskustvo preko 100.000 zadovoljnih korisnika, koji su koristeće Todoxinove proizvode ostali zdravi u jeku sezone prehlade i gripa, su činjenice koje izdvajaju porodicu Todoxinovih proizvoda u odnosu na druge proizvode za jačanje imuniteta koji se na tržištu nude. Domaća proizvodnja, primena strogih svetskih standarda i principa dobre proizvođačke prakse, odlike su koje garantuju kvalitet biljnog preparata TODoXIN.

Preventivni paketa protiv prehlade i gripa možete kupiti u ul. Kneza Danila br.8 u Beogradu ili ih poručiti na kućnu adresu, putem web shopa www.en.todoxin.com
https://en.todoxin.com/product/todoxinov-preventivni-paket-protiv-prehlade-i-gripa/ ili pozivom na brojeve 011 33 41 622; 011 33 41 644 i 069 23 22 618.

SerbiaEnglish