fbpx

Korona virus – ima li mesta panici?

Poštovani korisnici Todoxinovih preparata i svih vas koji pratite i poštujete naš rad, ovim putem želimo da vam skrenemo pažnju na okolnosti virusne pandemije kojoj smo na žalost svi obuhvaćeni. Predsednik Republike Srbije je proglasio vanredno stanje i sama činjenica da se nalazimo u ovoj fazi, govori sama za sebe. Kako ni pored napora drzavnih organa u suzbijanju pandemije većina populacije još uvek nije svesna ozbiljnosti situacije, ovim putem i na ovakav način i mi apelujemo da se striktno pridržavate uputstava i smernica koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Kako bi čim pre pobedili ovu opaku situaciju i iz nje izašli kao pobednici, živi i zdravi, neophodno je da očuvanju svog zdravlja i jačanju imuniteta pristupimo na pravi način. Apelujemo da nosite zaštitne maske, perite ruke češće nego inače, izbegavajte nepotrebna kretanja, rukovanja prilikom pozdrava, pomognete starijim osobama koliko mozete na način da time ne ugrozite kako sebe tako ni njih i konstantno radite na jačanju imunog sistema organizma.

Usled dugogodišnjeg postojanja i rezultata koje smo postizali i beležili u raznim oblicima pomoći obolelih, priznanja iz najozbiljnijih i najeminentnijih svetskih zdravstvenih institucija u kojima je delotvornost Todoxinovi preparata dosta puta dokazana i ovaj put smo vam na raspolaganju bez ograničenja u radnom vremenu i preporucujemo da svoj imunitet jačate na vreme uz pomoc naših domaćih i potpuno prirodnih proizvoda. Kao što stara narodna izreka kaže „bolje je sprečiti nego lečiti“, savetujemo vam da bez obzira na godine i zdravstveno stanje u kojem se nalazite, konstantno radite na jačanju imuniteta.

Poznato je da su biološki agensi i ranije korišćeni kao vrlo moćno oružje za slabljene ekonomije jedne države u usponu, te je ovakva situacija pogodno tlo za razvoj raznih „teorija zavere“. Snagu ne treba rasipati na razmatranje istinitosti takvih pretpostavki, niti treba u pitanje dovoditi odluku Predsednika Srbije o vanrednoj situaciji i zastiti svog naroda. Statistika Svetske zdravstvene organizacije je svima dostupna i podatci o sirenju virusa su najbolji pokazatelj stanja. Misljenja smo da se naporima državnih organa situacija u našoj zemlji maksimalno drzi pod kontrolom. Ne preostaje nam nista drugo nego da i svi mi uložimo isti napor, pristupimo svemu dosta ozbiljnije i zajednički prevazidjemo ovu pandemiju. Energiju treba usmeriti na prevenciju: izbegavati direktan kontakt sa osobama koje imaju znake respiratorne infekcije (kijanje, kašljanje) i što kraće boraviti u zatvorenim prostorima gde je prisutan veliki broj ljudi.

Imuni sistem je glavni adut u borbi protiv svih virusnih infekcija, pa tako i protiv korona virusa. Najbolji način jačanja imunog sistema jeste unošenje prirodnih vitamina u vidu voća i povrća. U današnje vreme ne možemo biti sigurni u kvalitet, poreklo i način uzgajanja takvih namirnica što ih obesmišljava kao najbolje izvore vitamina.

U toku svog višedecenijskog postojanja Todoxinovi proizvodi su se dokazali kao najefikasnije prirodno oružje protiv mnogih globalnih pretnji koje su se kroz vreme smenjivale: AIDS, SARS, MERS, ebola, svinjski i ptičji grip… Zahvaljujući rezultatima koji su postizani, primena Todoxina premašila je granice evropskog kontinenta, posebno na teritoriju Južnoafričke Republike, gde je i bio skoncentrisan najveći broj inficiranih. Tako su formirani sanatorijumi u Kejptaunu i Durbanu gde su svi oboleli bili uspešno tretirani Todoxinovim proizvodima.

Na vašu inicijativu, i ovog puta smo pripremili specijalan protivvirusni program Todoxinovih prirodnih preparata koji ima za cilj:

  1. umnožavanje broja odbrambenih ćelija kao glavnih faktora imunog sistema;
  2. snabdevanje organizma prirodnim vitaminima iz sirovina proverenog porekla i kvaliteta;
  3. osposobljavanje organizam za odbranu od svih vrsta virusa koji dovode do respiratornih tegoba (korona virus, virus gripa i drugi).

Program podrazumeva primenu „udarnih doza“ sledećih Todoxinovih preparata:

Kupovinom kompletnog programa, poklanjamo vam 10 % popusta.

Preparati se piju pre jela, u dozama prilagođenim telesnoj težini (detaljnija uputstva se dobijaju prilikom kupovine). Radi postizanja što boljih rezultata preporučuje se primena preparata tokom 6 nedelja u kontinuitetu. Preparati su 100% prirodni, bez aditiva i konzervanasa, mogu ih koristiti i zdravi i bolesni, jer ne daju interreakciju sa drugim lekovima.

Sve Todoxinove preparate možete kupiti u Beogradu, ul. Kneza Danila br.8 ili ih poručiti na kućnu adresu.

Telefoni za informacije i porudžbine: +381 69 23 22 618; 011 33 41 622 i 011 33 41 644.

SerbiaEnglish